Σχετικά με εμάς

Γνωρίστε μας

H οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει ποιοτικά αυγά στο τραπέζι σας και τροφοδοτεί με μια σπουδαία πρώτη ύλη την επιχείρησή σας.

Η Μονάδα αυγοπαραγωγής ΡΗΓΑΣ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από τον Ιωάννη Ρήγα και σήμερα έχει παράδοση σαράντα ετών. Η φήμη και η εμπιστοσύνη που κατάφερε να χτίσει με κόπο, όλα αυτά τα χρόνια, έκαναν την εταιρία να εξελιχθεί με ιδία μέσα και πόρους. Η πρώτη μονάδα ξεκίνησε με 3.500 κότες και σήμερα η δυναμικότητα της έχει αυξηθεί εντυπωσιακά κατά 1085%. Στο DNA της επιχείρησης βρίσκεται η εξέλιξη, η προσαρμογή και η αλλαγή, γι’ αυτό και έχει τη δυναμική να προσαρμόζεται εξαιρετικά γρήγορα σε εξωτερικούς παράγοντες.

Οι εγκαταστάσεις της μονάδας βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στον ίδιο χώρο, έκτασης 20 στρεμμάτων, στην περιοχή Καβελλάρη Μεγάρων Αττικής και είναι πλήρως εκσυγχρονισμένες με διαδικασίες που βρίσκονται πάντα σε εξέλιξη. Σκοπός είναι η εξασφάλιση της άριστης διαβίωσης για τις κότες μας, για το λόγο αυτό στις εγκαταστάσεις μας πληρούνται αυστηρά όλες οι προδιαγραφές που απαιτούνται από το νόμο.

Στη Μονάδα αυγοπαραγωγής ΡΗΓΑΣ θα βρείτε αυγά ανώτερης ποιότητας, τριών εκτροφών: Ελεύθερας βοσκής, Αχυρώνα και Κλωβοστοιχείας 

Η εξέλιξη, η ανάπτυξη και η ποιότητα ζωής είναι προτεραιότητες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των στόχων της Μονάδας παραγωγής αυγών ΡΗΓΑΣ, στόχοι που πάντα ήταν και συνεχίζουν να είναι πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τους οικογενειακούς.

Η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της οικογενειακής επιχείρησης εξασφαλίζεται από τη διατήρηση στόχων, αξιών και φιλοσοφίας που πέρασαν στη δεύτερη γενιά των παραγωγών Αντώνη και Γιώργο Ρήγα. To κοινό όραμα, πάθος και αξίες που τους εμφύσησε ο ιδρυτής Ιωάννης Ρήγας ξεκινούν από τις σπουδές τους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τεχνολόγων Γεωπόνων Ζωικής Παραγωγής, μεταπτυχιακό της Επιχειρηματικότητας και Συμβουλευτικής στην Αγροτική Ανάπτυξη στο ΓΠΑ και ολοκληρώνονται στο γεγονός ότι η νέα γενιά έχει ήδη καταφέρει να χαράξει τη δική της ανοδική πορεία.

Η φιλοσοφία μας

H οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει ποιοτικά αυγά Μεγάρων στο τραπέζι σας και τροφοδοτεί με μια σπουδαία πρώτη ύλη την επιχείρησή σας.

Το αυγό είναι μία από τις θρεπτικότερες τροφές στον κόσμο. Για να είμαστε σίγουροι ότι θα λάβετε τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τού αυγού πρέπει πρώτα να είμαστε σίγουροι ότι η τροφή της κότας περιέχει θρεπτικές αξίες για την ίδια. Για να έχουμε το σωστό αποτέλεσμα για το οποίο είμαστε τόσα χρόνια περήφανοι, τότε θα χρειαστεί να εξασφαλίσουμε την καλοζωία της κότας.

Στη Μονάδα Αυγοπαραγωγής ΡΗΓΑΣ γνωρίζουμε ότι όταν η κότα ζει καλά τότε παράγει και ποιοτικά αυγά. Σε αυτή την αλυσίδα της διατροφής, από τη κότα μέχρι εμάς, εξετάζουμε προσεκτικά κάθε διαδικασία δίνοντας τη βαρύτητα και την προσοχή που πρέπει.

Ιστορικό

Το 1977, ο Ιωάννης Ρήγας είδε τις ευκαιρίες που παρουσιαζόταν στην αυγοπαραγωγή. Εξοπλίστηκε με γνώσεις, επένδυσε στις καλύτερες ράτσες αυγοπαραγωγής, δημιούργησε τον πρώτο θάλαμο στα ξακουστά για τα αυγά τους Μέγαρα και ξεκίνησε την παραγωγή και διάθεση ποιοτικών, φρέσκων αυγών στην αγορά. Κάθε δυσκολία τον έκανε πιο δυνατό και πιο έμπειρο. Οι επενδύσεις σε επεκτάσεις και η αύξηση παραγωγής ήρθαν μετά από σκληρή δουλειά και δικαίωσαν το πάθος και το πείσμα του. Η δεύτερη γενιά παρέλαβε μία υγιή επιχείρηση. Η πρόκληση είναι συνεχής, όμως οι σπουδές, οι γνώσεις και η οικογενειακή εμπειρία που μεταλαμπαδεύεται αποτελούν πολύτιμα εφόδια.